ARS management & izobraževanje / Obvestila / Kontakt / Foto galerija / Domov

DOBRODOŠLI NA STRANEH ARS MANAGEMENTA - TRENUTNO NI NOVIH SEMINARJEV

 

 
  Srečanje z legendami
    Maja Plisecka
    Rodion Ščedrin
    Konstantin Bogino
     
    Urnik
    Seminar K. Bogino
    Baletni dan na Bledu
    Srečanje na Univerzi
    Koncert Simfonikov RTV
    Komorni koncert z deli Rodiona Ščedrina
    Dodatne aktivnosti
    Zahvale
     
    Sponzorji

     

    Gospa Barbara Miklič Türk
    je zapisala ....

 

 

 


 


KLAVIRSKI SEMINAR
pianist prof. Konstantin Bogino
skladatelj in pianist prof. Rodion Ščedrin


Glasbena šola Ljubljana Vič – Rudnik
23.3. – 25.3.2009    09.00 – 13.00 / 15.00 – 19.00

Letošnji klavirski seminar, poleg učnih ur in predavanj prof. Bogina, ponuja enkratno priložnost srečanja z dvema slavnima umetnikoma - legendama svetovne umetnosti dvajsetega stoletja. Seminar bomo razširili z vrsto medijskih dogodkov ki bodo bistveno popestrili siceršnjo tematiko tovrstnih seminarjev strokovnega spopolnjevanja, ter ponudili širok vpogled v svet glasbene umetnosti in umetnosti nasploh. Tako bomo seminaristom poleg strokovnih vsebin lahko ponudili koncert Simfonikov RTV Slovenija v Cankarjevem domu z deli Rodiona Ščedrina ob navzočnosti obeh umetnikov in z neposrednim prenosom v EBU, koncert mladih pianistov, komorni koncert v izvedbi priznanih slovenskih in tujih umetnikov, baletni večer, srečanje in pogovor z Rodionom Ščedrinom in Majo Plisecko itd...
 


 

Koncert
Glasbena šola Ljubljana Vič – Rudnik
25.3.2009   15.00

 

 


Ponujamo Vam dve možnosti prijave in sicer:
na OSNOVNI ali RAZŠIRJENI klavirski seminar.
 -
Osnovni klavirski seminar bo potekal od 23. do 25. marca 2009 na glasbeni šoli Ljubljana Vič – Rudnik. Organiziran je tako kot doslej, z javnimi učnimi urami in predavanji prof. Bogina. Del seminarja pa bo posvečen klavirskim skladbam Rodiona Ščedrina. Učenci bodo izvajali pripravljeno literaturo, prof. Ščedrin pa bo poslušal in komentiral. Tematski sklopi seminarja: Sinteza umetnosti pri pouku / Emocija giba / Pot do kariere

-
Razširjeni klavirski seminar je organiziran kot nadaljevanje osnovnega seminarja z dodatnimi dejavnostmi in vsebinami kot je že bilo omenjeno v uvodnem tekstu. Potekal bo od 23. do 25. marca na glasbeni šoli Ljubljana Vič – Rudnik, ter do vključno 27. marca na različnih lokacijah. Detajlen plan bo objavljen naknadno oz. sproti na naših straneh.

Po zaključku bomo za osnovni seminar pri Ministrstvu za šolstvo zaprosili verifikacijsko komisijo za dodelitev 1,5 točke, za razširjeni seminar pa bomo komisiji predložili dokumentacijo za dodelitev 3 točk za napredovanje.

 


 

Konstantin Bogino je že vrsto let predavatelj na seminarjih ARS management-a v Sloveniji. Njegova predavanja po svetu so vselej težko pričakovana in dobro obiskana ter vzbujajo velik interes strokovne javnosti. Predavanja so v obliki učnih ur in sprotnih komentarjev dopolnjujejo pa se s koncertnimi nastopi učencev in študenov iz mednarodnega razreda prof. Bogina. Veseli nas, da so mnogi slovenski učenci in študenti, ki so na seminarjih imeli ure s prof. Boginom nadaljevali pri njemu študij klavirja v tujini. Mnogim se je tako v kratkem času odprla koncertna karijera nekateri pa so na mednarodnih tekmovanjih zmagali in dobili možnost koncertiranja. Mnogi učitelji so na predavanjih prof. Bogina dobili dragocene informacije katere lahko redno in uspešno aplicirajo pri vsakdanjem delu s svojimi učenci na matičnih šolah po Sloveniji. Konstantin Bogino je osnoval mnoge festivale in sodeloval v žirijah na pomembnih mednarodnih pianističnih tekmovanjih kot so npr. Gui v Firencah, ARD v Münchnu, tekmovanju v Trstu itd...Snemal je za založbe Dynamic, RCA, Ondine, ADDA, Conifer, Musica Imagine in P.G.P.

 


NAKNADNI VPIS JE MOŽEN LE PO PREDHODNEM DOGOVORU

INFORMACIJE: 031 / 698 362
 


 

 

 


 
  PRENOSI DOKUMENTOV
  POROČILO UDELEŽENCA
osnovni seminar
  POROČILO UDELEŽENCA
razširjeni seminar
  PREDMETNIK OSNOVNI
  PREDMETNIK RAZŠIRJENI
  POSTOPEK VERIFIKACIJE
 

POTRDILO O UDELEŽBI         BOMO NA ZAHTEVO POSLALI
NA VAŠ ELEKTRONSKI NASLOV V PDF* FORMATU

  pišite nam na:
info@ars-management.com

   

 

 

  Izjava o zasebnosti

 Vse pravice pridržane / ARS management & izobraževanje

Narejeno v Studiu Intera